baza firm, katalog firm, panorama firm

Gdzie?

Fundacja Rodzin Górniczych

ul. Powstańców 30
40-039 Katowice
NIP: 954-21-96-375

Godziny otwarcia

Pn - Pt od 08:00 do 15:00

Tel.

32-757-26-08,32-757-24-08

Fax

32-757-26-08

Tablica Opis Oferta Osiągnięcia Informacje
Mapa
Obszar działalności

Opis firmy

Fundacja Rodzin Górniczych została w dniu 18.12.1997 roku wpisana do rejestru fundacji w Sądzie Rejonowym dla Miasta st.Warszawy, pod numerem F - 1457/97

11 września 2002 roku wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy w Katowicach Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000127003

Fundacja Rodzin Górniczych jest od 2004 roku organizacją pożytku publicznego, wpisaną do rejestru Organizacji Pożytku Publicznego w Ministerstwie  Sprawiedliwości

W 2007 roku Fundacja rozszerzyła zakres udzielanej pomocy również dla inwalidów górniczych, którzy ulegli wypadkom w kopalniach.

Cel działania:

Celem Fundacji jest materialne wspieranie rodzin pozostałych po górnikach, którzy ponieśli śmierć w wyniku wypadków przy pracy, inwalidów górniczych i innych rodzin górniczych, znajdujących się z różnych powodów w trudnej sytuacji życiowej, zwłaszcza będących w niedostatku lub potrzebujących doraźnego wsparcia.

Formy działania:

• udzielanie stypendiów
  • udzielanie zapomóg
  • udzielanie pomocy materialnej dla inwalidów górniczych
  • organizowanie wycieczek dla dzieci i młodzieży
  • organizowanie wczasów krajowych dla rodzin górniczych

• Przeglądaj branże

Chemiczne środki - hurt CB radio, anteny sprzedaż śrub, śruby części do samochodów, motocykli Produkty dla przemysłu wydobywczego zakupy Techniczna Ochrona Mienia Zespół Szkół Spożywcze artykuły - produkcja Czyszczenie - usługi Biżuteria,obrączki Kompostowanie osadów ściekowych, odpadów zielonych Nzoz, Medycyna filtry do wody Usługi spawalnicze pozycjonowanie Analizy lekarskie Marketingowe agencje elektotechniczne artykuly oswietlenie badania laboratoryjne wody i cieków Lakierowanie, malowanie proszkowe kominki, fasady Artykuły do dekoracji wnętrz Pożyczki, lokaty, ubezpieczenia Pralnia chemiczna, wodna serwis aut amerykańskich, części Książki przychodów i rozchodów sprzedaż telefon plus Produkcja betonu towarowego Auto Naprawa , Pranie tapicerki Dystrybucja olejów Agenci okrętowi, załogowi, maklerzy morscy Produkty STIHL i VIKING schody,tarasy,parapety z kamienia naturalnego Ubojnia bydła Gazety, czasopisma - wydawcy developer, sprzedaż mieszkań Pokoje gościnne TAXI Kosmetyka, Dermatologia, Pozycjonowanie stron, faceboook

Firmacja.pl

Kontakt Reklama Regulamin

Panel klientów

Rejestracja